SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Nuffehavet – et møtested for aktiviteter med hund til vanns, på grønne marker og i skogen.

På Tyrnevika gard, et lite gårdsbruk vest i havet, en drøy halvtimes kjøretur fra Bergen, finner du oss. Nuffejenta Nova, matmor Trude og matfar Harald. Sammen med oss bor også Christian, Trine og deres Bichon Frise jente Roxy.

Sammen lever vi et aktivt hundeliv med hundenes bruksegenskaper i fokus! Samspill og glede med hundene våre, er prioritet nummer en i vår hundehverdag, i aktivitet, trening, lek og kos!

I sommerhalvåret befinner vi oss som oftest i eller ved vannet, sammen med våre firbente venner, enten det er for å trene eller for å forberede oss til vannprøver.016

Vinterstid ser du oss gjerne på markene rundt huset, når vi forbereder oss til neste vannsesong med egne “vann på land øvelser” eller tar en runde i naturens egen hinderløype…

Sommer som vinter trener vi Rally-lydighet, hvor vi går fra “skilt” til “skilt” på banen, øver inn nye momenter eller repeterer grunnøvelsene m.m.

I utmarka tar vi på sporselen og sporlina, og går spor året rundt.NuffeHavet Shanty spor

Hardangervidda

 

 

Som hundefolk flest er vi glade i å gå turer i skog og mark, og aller best trives vi til fjells i den vakre fjellheimen her vest!

I tillegg til å være aktiv med våre egne hunder, er Trude utdannet instruktør og sees derfor også av og til med andre hunde-eiere og deres firbente venner på kurs og i treningsgrupper.

Siden våren 2013 har NuffeHavet vært et møtested for aktiviteter med hund. Hit kan hunder komme med sine eiere, for å være med på ulike aktiviteter til felles glede. Vi har treningsgrupper i ulike hundesporter, som Rally-lydighet og vannredning bl.a. I oktober 2013 arrangerte vi vårt første kurs, innføringskurs i Rally-lydighet, noe som gav mersmak, og har ført til flere kurs på tunet.

Våren 2015 ble en ny milepel for oss, med flere små og store endringer. Vi utvidet bl.a kursprogrammet vårt, og etablerte NuffeHavet Hundesenter, med egen hundeskole. Fremover vil vi holde ulike typer kurs, alt fra oppdragelse av valp til introkurs i Rally-lydighet og introkurset “vann og hund”. Vi vil også fortsatt leie inn instruktører til spesielle kurs som konkurranserettet kurs i Rally-lydighet og videregående kurs i vannredning osv.

Velkommen til Nuffehavet.

 

 


De firbente

NuffeHavet Treningsenter


Hit Counter by http://yizhantech.com/