• -
Nuffehavet Mestvinnende vann Newfoundlandshund

Chevy vann

Tags : 

Nuffehavet Chevy trening Bud

Mestvinnende vann Newfoundlandshund 2013

4. mestvinnende vann Newfoundlandshund 2012

 

 

Sommeren 2010, og med den starten på det som skulle bli høydepunktene våre sammen! En invitasjon i Newfoundlandsbladet, til en uke på «vannleir», fanget vår interesse. Meldte oss på uten egentlig å vite hva det gikk ut på, men det stoppet ikke oss! Dette måtte prøves! Nuffehavet Chevy vannapportChevy ble nok en stor utfordring for instruktørene, sjenerte lille gutten, men de klarte biffen! Og Chevy viste ett fantastisk instinkt i forhold til redningsarbeid i vann! Det ble både godkjent SOR-prøve og deltagelse på en uoffisiell Tysk vannprøve! En fantastisk uke, hvor vi lærte en masse om det å trene og arbeide sammen i vannet. Og ikke minst fikk vi mange herlige vannglade to- og firbente nye nuffevenner!

Vann ble nå en del av vår hundehverdag. Det var lek og gøy i sjøen, to vannkurs på hjemlige trakter og litt trening innimellom også…

Nuffehavet Chevy første vannprøveVannsesongen 2012 og to uker med vannleir! Etter flotte dager med trening på stranda, sammen med norske, finske, svenske og tyske hundevenner, startet vi på vår første offisielle vannprøve lørdag 14. juli! Og for en dag det skulle bli! vi følte det som om vi var i en drøm, der vi utførte øvelse etter øvelse, de andre deltagerne og publikum som ropte Chevy og tok bølgen for oss på sidelinja. En utrolig stor seier for sjenerte, forsiktige lille Chevy, der han befant seg midt i sentrum av begivenhetene! Hvem hadde vel trodd eller en gang tort håpet på at vi skulle kunne gjennomføre enn vannprøve, og det med flotte resultater som en bonus!

Helgen etter, og vår andre vannprøve. Chevy gjorde igjen en strålende innsats, ble nummer to, tok bronsemerket og fikk sitt første opprykk! Kan trygt si at matmor og matfar svevde på skyer i lang tid etterpå! En liten nedtur på Hadeland, poengmessig, men vi jobbet på!

Nuffehavet Chevy vannkursNy sommer og sesongstart for Chevy og matmor! Nok en fantastisk dag med helt utrolige resultater. Øverst på pallen i VP1 og nytt opprykk! Dobbel vannprøve her hjemme helga etter med flere gode resultater, fjerde og første plass, samt to nye opprykk!

Nå så vi frem til Trøndelag og dobbel vannprøve på Storsand, der skulle vi starte i VP2 for første gang! Øvelsene hadde vi allerede startet å trene på, med livbøye og undervannsapport, så nå var det å finjustere de neste ukene.

Det ble imidlertid ikke flere vannprøver på deg, kjære venn!Nuffehavet Chevy trening

 

 


De firbente

NuffeHavet Treningsenter


Hit Counter by http://yizhantech.com/