• -
Hundetrener hos Nuffehavet

Chevy aktiviteter

Tags : 

Nuffehavet Chevy gi labb

Som ett ledd i å bygge selvtillit, fikk Chevy stadig være med på ulike hundekurs, miljø- og lydighetstreninger og hundetreff, samt turer i skog og mark med andre hundevenner.

Kurs i hverdagslydighet, unghundkurs, videregående kurs og bronsemerkekurs var blant lydighetsaktivitetene våre.

 

 

 

Den første høsten var vi på sporkurs, noe han syntes var kjempestas! «Pølsespor» var en vinner, og i tiden etter kurset kunne jeg legge ett spor på marka, som han fulgte i dagevis etterpå, selv når godbitene for lengst var spist opp…

 

 

Nuffehavet Chevy agility

 

Så meldte vi oss på agility kurs, og ble etterpå med på noen agilitytreninger i Sotra Brukshundklubb, med stor iver på alle momentene unntatt vippa, så den droppet vi like godt! Tunell, hopp og balanse gikk unna, dog i litt saktere tempo enn for colliene.

 

 

 

Nuffehavet Chevy Nigardsbreen

Chevy var godt fornøyd med å bli tatt med på disse aktivitetene, men trivdes nok aller best når vi reiste til fjells, og tur selen og langlina kom frem. Da var han i hundre! Hardangervidda, Sognefjellet, Nigaardsbreen eller Vikafjellet, det betydde ikke så mye hvor vi var, så lenge han fikk bevege seg i fjellheimen. Sammen hadde vi gode dager!

 


De firbente

NuffeHavet Treningsenter


Hit Counter by http://yizhantech.com/