• -

Av og til tar hundelivet en annen retning enn den som er staket ut

Noen ganger bare en liten avstikker, før man igjen er på rett vei. Andre ganger må man innse at her er det ingen mulighet for å finne tilbake til utgangspunktet. Da er det bare å finne nye veier og sette nye kurser. Så også for nuffeliten og hennes matmor…

Kneet Nova skadet som liten valp, og opererte 4 måneder gammel, gir oss nå noen utfordringer vi har gjort alt for å unngå, men likevel ikke klarte stoppe.

NuffeHavet Nova

En gedigen nedtur for ei aktiv hundejente, å bli pensjonert fra mange av sine aktiviteter i så ung alder. Ikke rart hun da ble litt lei seg og helst ville være for seg selv, ikke spise mat eller godis, men bare synes synd på stakkars seg. Omtrent samme reaksjon som når vi tobente møter motgang…

 

Heldigvis tar det ikke lang tid, før skuffelsen er tilbakelagt og godjenta igjen er gladjenta, full av energi og spillopper.

Hvilke kjekke aktiviteter skal vi holde på med nå da mor?

Jeg passer jo aldeles ikke til bare å være «sofahund». Jeg vil fortsatt ha nye utfordringer jeg kan bryne meg på, leke og gå bananas på marka, og ikke minst være fri som fuglen på tur i mitt utendørs paradis, med gjørmespa i myrkulpene og lyngtuer til å stikke snuta mi godt ned i…

NuffeHavet Nova gjørmebad

Å ja, alt det skal vi gjøre, for Nova skal få være hund og gjøre det hunder liker aller best, selv om det «etter den søte kløe, kan svi litt» Noe vi lindrer når det kommer. Her er det å ta en dag av gangen, nyte livet og tenke positivt.

Plaske i vannet har jo alltid vært og vil fortsatt være favoritt, og den kursen fortsetter vi heldigvis på. Kanskje det ikke blir å konkurrere, men vi skal trene, leke og ha det gøy i vannet, som før.

NuffeHavet Nova vanntrening

I Rally-lydighet har vi også funnet en retning som funker inntil videre. Nova er med på trening, og skjønner jo ikke at hun og matmor utfører helt andre øvelser enn de andre ekvipasjene. De øvelsene med minst belastning på et vondt kne og noen egenproduserte varianter av de andre. Hun er jo bare strålende fornøyd med å være tilbake i banen sammen med treningskompisene og favoritt tantene sine. Så får det bare være at vi ikke kan delta på prøver. Gøy har vi det i alle fall!

Og lykkeliten er lykkelig!

NuffeHavet nova tunnel


De firbente

NuffeHavet Treningsenter


Hit Counter by http://yizhantech.com/